Skip to main content

Onze klanten

Als klant van Hewigo weet u dat u kunt rekenen op producten van hoogwaardige kwaliteit en een persoonlijk klantgerichte service. Wij vinden het belangrijk dat u als klant ziet dat wij ons onderscheiden van andere leveranciers. Dit doen wij met onze klantgerichte dienstverlening en met onze producten die zich onderscheiden door de lange levensduur, moderne vormgeving, optimale veiligheid en het gebruiksgemak. 

Voor u aan de slag

Door de inzet van ons goed opgeleide personeel en met gebruik van moderne en innovatieve machines is Hewigo één van de marktleiders in Nederland.  Wilt u onze dienstverlening zelf ervaren en heeft u een bakwand in gedachten, dan gaan wij graag met u om de tafel om uw idee om te zetten in een passend ontwerp voor een duurzame bakwand.

Klanten aan het woord

Wij vertellen u graag dat onze producten en service goed zijn maar wie kan u beter informeren over Hewigo dan onze klanten zelf? Wij laten hen daarom graag zelf aan het woord!

HendriksVoor Ronald Hendriks van Hendriks Hollandse Gebakkraam in Arnhem is de keuze voor Hewigo vanzelfsprekend… “Hewigo levert goede producten. De techniek in de bakovens is ook beter, doordat Hewigo gebruikmaakt van andere branders. Door een betere verdeling van de warmte in de bakoven, bakt de bol in een snellere tijd beter en mooi gaar. Ook in mijn oude gebakkraam had ik een bakoven van Hewigo, deze is lang meegegaan. Daarom heb ik de bakoven voor mijn nieuwe kraam bij Hewigo besteld. Ik ben tweemaal bij Hewigo in de fabriek geweest en ik wist eigenlijk meteen wat ik wilde hebben. Ja, er is natuurlijk genoeg te koop op de wereld maar qua kwaliteit en prijstechnisch onderscheiden de bakovens van Hewigo zich ten opzichte van andere bakovens. Ook ben ik blij met de goede service. Laatst had ik een storing in de kraam maar deze werd meteen verholpen, wel zo prettig als je afhankelijk bent van een goed werkende bakoven. Ik ben een tevreden klant.” (Wilt u het hele interview met Ronald lezen? Klikt u dan hier!)  

 

 

Ook geven wij graag het woord aan Bertie Massop. Hij is al ruim 5 jaar een vaste klant bij Hewigo. Als we hem benaderen met de vraag of hij wat over Hewigo wil vertellen is hij druk, achter onze bakwand, aan het werk …”Ik maak wel even tijd hoor om wat over Hewigo te vertellen. Sinds een jaar of 5,6, ben ik een tevreden klant bij Hewigo. Mijn bakwand komt bij Hewigo vandaan. Hewigo is een echt klantvriendelijk bedrijf, ze denken met hun klanten mee en de medewerkers staan open voor alles. Ik vind dat de kracht van Hewigo er met name in zit dat zij meedenken met ondernemers. Bijvoorbeeld bij storingen. Ze zijn 24 uur per dag bereikbaar en staan met een uurtje bij je op de stoep. Dat is service! Het prettigste vind ik dat Hewigo haar afspraken altijd nakomt. Als ik Hewigo in één woord moet beschrijven dan kies ik voor betrouwbaar”! 

Nog een tevreden klant is Wim Dolphijn. Hij was in 1968 zelfs één van de eerste klanten van Hewigo. En hij was de eerste die een vierkante pan op maat ontving. Hij vertelt graag over zijn jarenlange ervaring met Hewigo: “Hewigo is een bedrijf waarbij de service en kwaliteit echt het belangrijkste zijn. In 1968 was ik één van de eerste klanten. Destijds had je nog de echte smid die de frituurovens bouwde. Het materiaal was altijd net iets beter en de service was altijd goed. Waar maak je het nog mee dat er bij een defect, dezelfde dag nog de servicedienst op de stoep staat om het probleem op te lossen en de oven te repareren? Problemen met ovens werden altijd meteen opgelost. Ik kan me ook nog herinneren dat ik voor een nieuwe frituuroven een, voor die tijd, uniek verzoek had. Naast de twee ronde pannen wilde ik graag een vierkante pan. Ik had deze ergens gezien en dit leek mij veel handiger: met twee netjes naast elkaar bakken... Ja, er moest wel wat voor gebeuren maar het werd gewoon geregeld. Het lijkt nu zo gewoon maar in mijn tijd was dit heel bijzonder!” Als we Wim Dolphijn vragen om Hewigo in 1 woord te beschrijven, antwoord hij kordaat: “perfect, en het blijven gewone mensen”. En daar tekenen wij graag voor bij Hewigo!