Skip to main content

Onze ovens en bakwanden

 

Hewigo levert op maat

Wij produceren verschillende typen bakwanden. Hierbij letten wij op uw wensen, want goede apparatuur is belangrijk, maar de juiste indeling van de oven en de capaciteit zijn zeker zo belangrijk. Daarom stemmen wij alle producten, zoals de afmetingen van onze ovens en bakwanden, op uw bedrijf af. Wij produceren verschillende typen bakwanden waarbij onze adviseur alle apparatuur afstemt op de wensen en behoeftes van uw bedrijf.

Deze producten biedt Hewigo:

Statiefmodellen


Deze modellen zijn bijzonder geschikt voor plaatsing in wagens.

Visbakpannen en/of frituurpannen

Deze kunnen worden voorzien van een bakplaat, bain marie of wat uw wensen ook zijn!

Bakwanden met deuren of panelen

Deze bakwanden zijn afgewerkt met deuren of panelen. Hierdoor zijn ze mooier en ogen ze luxer dan de statiefmodellen. Alle mogelijk denkbare apparaten kunnen worden ingebouwd. Denkt u hierbij aan: bakplaat, bain marie, lavagrill, pastakoker, Döner grill etc.

De Counterbakwand

Dit is een bakwand die geplaatst wordt tussen uw personeel en uw klanten.

De Eiland-counterbakwand

Dit is een bakwand met uitgifteloket tussen uw personeel en uw klanten. Deze bakwand is voornamelijk ontworpen voor de grotere afhaal- en fastfoodbedrijven.Regelaars

Naast onze kwalitatief sterke en mooie bakwanden zijn onze "regelaars" ook van moderne toepassingen en gebruiksvriendelijke, snelle functies voorzien. Neem bijvoorbeeld de Glasregelaar 552... Deze regelaar heeft 5 ingebouwde timers en is hiermee het "vlaggenschip" onder de regelaars.

 

 RF100 regelaar

En mogen wij u ook voorstellen aan onze RF100 regelaar? Deze regelaar treft u in onze standaardovens aan. Ook deze regelaar is zeer gebruiksvriendelijk. De functies op de RF100 regelaar zijn eenvoudig maar doeltreffend. Succes verzekerd!